maandag 11 februari 2013

Technogirls ... for girls only


Hey Lisa A, Kaya, Jolien, Lisa E, Juna, Maartje, Angelina en Anouk ! Deze blogpost is er speciaal voor jullie ... girls only dus / jongens niet toegelaten (sorry jongens, jullie komen binnenkort nog wel eens exclusief aan de beurt :-) )
Woensdag 27 februari 2013 is de dag van de TechnogirlsDe dag heeft niks te maken met make-up en nagels lakken, maar met techniek. Ben jij een nieuwsgierige meid? Heb je techniek in de vingers? En zit je in het 5de of 6de leerjaar? 
Schrijf je dan in voor de Technogirls! Onder begeleiding van een aantal Technoladies mag je een hele woensdagnamiddag op bezoek in een Vlaams technologiebedrijf. Tijdens een unieke rondleiding achter de schermen leer je hoe een vrachtwagen wordt gebouwd, mag je aan de slag met een reuze-lasermachine, doe je tests op een remsimulator, of programmeer je een robot. Bovendien steek je zelf de handen uit de mouwen en knutsel je een technisch hoogstaand werkstukje in elkaar om mee naar huis te nemen.'
Vorig jaar is Tyra daar naartoe geweest, dacht ik met enkele meisjes. Ik herinner me dat ze het geweldig leuk vonden. Misschien moeten jullie eens bij haar je licht gaan opsteken ?
Inschrijven moet je doen op www.technogirls.be.