zondag 25 september 2016

Weg zijn we

Morgen vertrekken we al op zeeklassen wat is dat tof. In onze bagage steken we een toiletzak, kleren, een pennenzak, boekje van de zeeklassen, een regenjas, stevige schoenen… We moeten om zeven uur op school zijn om de bagage in te pakken. We gaan naar De Panne in de Westhoek daar gaan we naar het grootste graf van de Engelsen van in de Eerste Wereldoorlog. Dat noemt het Tyne Cot Cemetery. Na het Tyne Cot Cemetery gaan we onze boterhammen opeten wat zal dat smaken. Als we onze lekkere boterhammen hebben opgegeten, gaan we naar een museum daar worden we verwacht om twee uur door een gids. In het museum mag je dingen vastpakken en opzetten maar je moet er wel voorzichtig mee zijn en je moet het terugzetten. Daarna gaan we naar het vakantiecentrum Flipper daar verblijven we de volgende vier nachten. In de avond gaan we nog een avondwandeling maken. Ik hoop dat iedereen veel plezier beleeft tot op de zeeklassen.
- Geschreven door Jente 5A

Vandaag moeten wij nog 4 keer slapen en dan vertrekken wij naar zeeklassen. Ik kan niet wachten tot de zee, het museum en nog andere leuke dingen. Wij gaan naar de Panne. Wij gaan logeren in de flipper. De valiezen worden geladen om 7 uur en wij vertrekken om 7:30 of een beetje vroeger. Ik hoop dat wij niet in de file staan want wij gaan door grote steden rijden. Wij mogen ook een boek, strip, gezelschapsspel meenemen voor in de bus. Ik hoop ook dat het warm zal zijn want nu begint het al een beetje koud te worden en het is herfst. Ik lig veel liever te zonnen in de zon dan binnen zitten omdat het regent. Maar het maakt niet uit dat het zon, warm, koud, regen of sneeuw is. Het belangrijkste is dat wij samen zijn. Wij gaan ook een leuke fuif hebben. Maar dat is nog niet alles; wie weet welke verrassingen de juffen en de meesters hebben wie weet ?  Morgen is het de laatste schooldag en dan weekend en dan ... ZEEKLASSEN JOEPIE !!!!!
Maar morgen is nog toets van frans unite 3 en eerste toets taal. Ik weet wel dat de toetsen bij iedereen goed lukken dat weet ik zo. Vandaag waren wij ook bij CLB voor een onderzoek van je oren, ogen, rug, zicht, voeten, tanden . Wij moesten ook nog een vragenlijstje beantwoorden van een paar vragen.  Wij hebben daar ook een beetje gerekend en taal gedaan omdat wij daar de hele voormiddag waren .

- Geschreven door Marta 5A

Geen opmerkingen:

Een reactie posten