zondag 4 september 2016

We vliegen erin !

Dag:1 vonden we heel  leuk
We hebben kennis gemaakt met onze nieuwe juf en met Lenka en we vonden ze heel tof. We hebben geknutseld. We hebben bijvoorbeeld een selfie getekend.
Dag:2 we begonnen met de mis. En toen een beetje Frans. Dat viel eigenlijk wel mee. Maar het saaiste moest nog komen : DE AGENDA IN SCHRIJVEN. De tweede week hebben we al behoorlijk veel huiswerk bijvoorbeeld Frans.
We hebben met de I-PAD gewerkt dat was super lollig!!! We moesten in groepen werken van 3 en 4 mensen. En we hebben ook opdrachten met de I-PAD gedaan.
Dag:3 ???
Dit was ons verslag.
- Geschreven door Febbe en Hannes 5B


De dag begon al leuk.
We gingen eerst naar de kerk, daar vierden we de jarige van de maand.
Daarna gingen we terug naar school om te leren en de juf haar verjaardag te vieren.  Ze trakteerde met lekkere chocoladekoeken.
En niet alleen dat maar ook nog eens langer speeltijd.
Na de speeltijd gingen we terug aan het werk, we deden Frans en taal.
Na de middag gingen we een selfie tekenen van onszelf. Wie klaar was moest zijn of haar hand over tekenen en versieren.
De tekening zal later in de gang hangen, dat vond iedereen leuk.
Toen ging de bel en iedereen moest naar huis.

- Geschreven door Noa 5A

Gelukkige verjaardag, juf Annick.
De koekjes welke u gegeven hebt waren keiekker! Die chocolade : mjam. Wij hebben in de klas voorde juf gezongen , wij hebben ook nog in de kerk gezonnen maar in de kerk ookvoor andere kinderen gezongen. Op einde van de dag moesten wij nog een selfie tekenen. Prettig weekend iedereen !!

- Geschreven door Marta 5A

Wow dag 2 was top! De juf was jarig maar niet alleen dat, we kregen zelfs extra speeltijd waardoor we langer konden voetballen. We leerden alweer nieuwe woorden tijdens de Franse les. We tekenden een vakantieselfie. En niet te vergeten we kregen ons huiswerk voor volgende week.
Fijn weekend iedereen. Tot maandag!

- Geschreven door Jente 5A

Geen opmerkingen:

Een reactie posten