donderdag 15 september 2016

Eerste toets Frans

Onze eerste toets van Frans. Wat moesten we daarvoor hard werken. Leren vooral, maar toch is het gelukt met veel stress en moeite, maar ik hoop goede punten te hebben om ons mama blij te maken, want die vindt het vak Frans heel belangrijk :). Maar als we goed studeren dan wordt dit jaar top. 
- Geschreven door Louis 5AVandaag hebben we onze eerste toets van Frans gehad. Gelukkig viel ze mee. Na het eerste deel
van de toets mochten we gaan turnen. We moesten onze fiets mee naar school brengen. We zijn met de fiets in de hand naar de jongensschool gegaan om allerlei oefeningen al fietsend uit te voeren.
Er stonden twee kinderen stil één iemand met een frisbee met tennisballetjes er op en de andere met een lege kegel. We moesten met één hand fietsen en moesten een tennisballetje van de frisbee pakken en in de kegel leggen. We moesten ook door elkaar fietsen en als meester Jochen in zijn handen klapte dan moesten we afstappen en terug opstappen en verder rijden.
Na de turnles hebben we de toets van Frans afgemaakt en hebben we moeten rekenen. Er was nog wat tijd om ons huiswerk in de klas al te maken en hadden we vandaag meer tijd om te spelen.

- Geschreven door Jente 5A

Geen opmerkingen:

Een reactie posten