woensdag 18 september 2013

De speelbox

Joepie!!!!!! De speelbox is er weer ! Het is vandaag zover ,we mogen de speelbox terug gebruiken ! We zaten in de klas toen we het goede nieuws tehoren kregen. We mogen de speelbox terug gebruiken, zei Meester Louis.
Dat was niet het enige ,want er horen ook regels bij :
1.Na het spelen moeten we alles terug in de mand leggen als de bel gaat .
2.We moeten zorg dragen voor de spullen en er niet mee zitten gooien of er mee tegen de muren slaan. 
3.Het is per klas omtebeurt dat je met de box mag  spelen .
Dat zijn de regels waar we ons aan moeten houden !
Terwijl  Meester Louis  het goede nieuws vertelde was er ook slecht nieuws:
er zijn kinderen die aan de goalen hangen of ze optillen ...EN DAT MAG NIET!!!!Zo gaan de goalen kapot en kun je er niet mee spelen .Huilen
Er zijn ook kinderen die aan het volleybalnet gaan hangen en dan gaat het net loskomen. Meester Jochem is het beu om keer op keer het net terug omhoog te hangen ,DUS NIET AAN HET NET GAAN HANGEN!!!!!!!!!
DAT WAS DAN HET SLECHTE NIEUWS ,NU TERUG NAAR HET GOEDE !
Wij(5a)hebben nu echt veel geluk ,want...WIJ MOGEN DE SPEELBOX ALS EERSTE GEBRUIKEN. Lachen
Zo! Dat was dan een hele boterham! Nu nog hopen dat er niks stuk gaat!
-geschreven door Loren 5A

Dinsdag 17 september, kregen we heel goed nieuws. We mogen spelen met de nieuwe speelboxen die de ouderraad met geld van de Springplankparty's aangekocht heeft. Er zijn 3 boxen : 1 voor het 1ste en het 2de leerjaar , 1 voor het 3de en het 4de leerjaar en 1 voor het 5de en het 6de leerjaar. Zo leren we ook nog eens samen delen.  Dus er mochten 3 klassen beginnen. Er zat reuze veel in : springtouwen, diabolo's , ballen , voetballen , ... noem maar op! Allemaal dankzij de ouderraad; dus ... dank u !! We hebben ons allemaal reuze geamuseerd. Maar natuurlijk moeten we er ook zorg voor dragen, net als voor ons volleybalnet want iedereen trekt er maar aan zodat het niet meer op de juiste plaats hangt. Als we niet opletten moet het weg . Dus nu gaan we er echt zorg voor dragen !! Zeker en vast !
- geschreven door Birte 5A