donderdag 12 september 2013

Onze toffe klas

Joepie ! Het eerste verslagje van iemand uit 5B is binnen ! Veel leesplezier en veel plezier aan Ana met haar pretbon die ze hiervoor verdiende !
Onze juf heeft al een paar keer getrakteerd omdat  ze tegen mij altijd "Klara" zei: de eerste keer met chips de andere keren met snoepjes. Het is een hele toffe juf en een hele toffe klas. De eerste week is al voorbij.Op maandag hebben we altijd turnles en om de twee weken ook op op dinsdag. Op vrijdag gingen we naar de chiro; dat was heel fijn. We hadden daar spelletjes gespeeld dat was heel leuk. Binnenkort gaan we naar Nederland op schoolreis, maar dat heeft wel een nadeel: al om zes uur opstaan!  En op 14 oktober vertrekken we op heideklassen naar Maasmechelen, daar kijk ik echt al naar uit! Ik weet zeker dat dit een super tof jaar gaat worden met een super toffe klas!
- geschreven door Ana

Ook Amber van 5A kroop in haar pen :

Het schooljaar is weer begonnen.We hebben dit jaar een super toffe juf. Maar ook wel een leuke klas,soms wel wat ruzie. We hebben al op maandag en dinsdag turnen gehad. We hebben al Frans geleerd. Frans is super tof om te leren. En over W.O hebben we ook a een beetje geleerd. Op vrijdag zijn we gaan spelen op de Chiro. Onze juf maakt soms wel eens leuke grapjes ! Lachen
Ze kan ook goed stemmetjes nadoen, in verhaaltjes of in tekstjes. En we mogen dit jaar onze boekentas binnen in de klas zetten. We hebben natuurlijk
onze KLASBLOG. Daar kun je verslagjes op schrijven,v ia Smartschool.En telkens als de juf het goed vindt, dan mogen we een PRETBON trekken. EN dat is super tof.
Maar de ouders en moeke's en vake's ... mogen altijd reageren op alles.
EN HOPELIJK KOMEN ER DIT SCHOOLJAAR NOG LEUKE DAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- geschreven door Amber

Geen opmerkingen:

Een reactie posten