zaterdag 24 november 2012

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet ...

Ik zie... bekende Hollywoodsterren! Of nee, ik zie lelijke monsters...!
Kijk je 'gewoon' naar de Amerikaanse sterren of blijf je naar het kruisje staren?Niet enkel je ogen, maar ook je oren kunnen je voor de gek houden. Luister naar deze video en laat daarna opnieuw afspelen. Wat hoor je?Gisteren, tijdens onze studiereis in Technopolis, maakten we kennis met heel wat proefjes over gezichtsbedrog. Volgende vrijdag proberen we zelf 3D-handen te tekenen.
Nergens worden je ogen meer gefopt dan in de bioscoop. Bij het maken van een film gebruikt men veel trucjes, je ziet dus dingen die er niet echt zijn...
In de films van Harry Potter worden bijvoorbeeld heel wat computertoepassingen gebruikt. Een goed voorbeeld is de scène met de zeven Harry's. Kijk eerst even op 5:11 om het eindresultaat te bekijken. Ongelofelijk, niet?


3 opmerkingen:

 1. oh jufrouw dat is kei eng!
  maar ik weet waarom dat geluidje steets hoger gaat.
  en ik heb dat ook is op youtube gezien en toen kwam er op het einde zo'n gilend meisje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Juna toen hadden wij Kaya goed beetgenomen hé!
   Want Kaya moest naar het toilet en wij hadden een
   filmpje op youtube opgezocht.Wij hadden dat tot bijna helemaal op het einde voort gespoeld.En toen kwam Kaya binnen en wij zetten het filmpje aan.En er begon een vampier ineens kei hard te gillen! Kaya was toen heel hard verschoten!! Hihihihihi dat was lachen hé Juna!:-)

   Verwijderen
  2. ik had eigenlijk een foto moeten nemen met frits flits he

   Verwijderen