vrijdag 16 december 2016

Quiz over de tijdlijn

Vandaag deden we een quiz over de tijdlijn. Dat is een voorbereiding op de toets van de tijdlijn. We waren in vijf groepen verdeeld. De quiz ging over alle tijden, tussendoor was er een fotoronde, dan krijg je een paar foto's die je in de juiste volgorde moet
leggen. Die foto's waren van verschillende tijden. Het waren tweeënveertig dia's. We kunnen het thuis ook nog oefenen op www.springplankklas5.yurls.net bij W.O. powerpoints bij de les. Dan kan je de quiz nog eens doen. De quiz was wel redelijk moeilijk, want we wisten niet alles, ieder groepje had boven de honderd punten. De meeste punten waren honderdveertien, van groep drie.
Het was een leuke quiz!!!  :) ;)

- Geschreven door Lars 5A

Vandaag hebben we een quiz in de klas gedaan. Een quiz van alle periodes van w.o.! Dat is heel veel. Het was allemaal verdeeld in groepjes. We hadden ongeveer 3 minuten de tijd om antwoord te geven. Sommige vragen waren heel moeilijk, de andere waren heel makkelijk; voor mij dan tenminste. Ik vind de nieuwste tijd het moeilijkst. En jullie? Het was in ieder geval heel leuk😀. We haddenalemaal boven de 100 punten!
- Geschreven door Vincent 5A

Geen opmerkingen:

Een reactie posten