vrijdag 9 december 2016

Boterhammendates

Wij hebben een bokesdate gedaan en het was heel leuk. We hebben gespeeld: Twistit Aise. In 't
begin snapten we het niet, maar dan verzon Imke spelregels. Het ging zo: bv. Marta las een kaartje voor en dat was bv. Micky Mouse, Donald Duck en Belle en het beest. Dan moest ik een bril opzetten en iets van die dingen tekenen. Maar ik moest in die bril gekke glazen steken : blauwe, groene of gele. Het was grappig, ik kreeg 15 seconden de tijd.
- Geschreven door Marta en Imke 5A


We hebben dubbel date gedaan. Alisa had bekers meegenomen, Noa kaarsen, Yani nog bekers en Lars servetten. Het was leuk en we hebben veel lol gehad, we hebben in de zetels gelegen, we hebben veel gepraat maar na even was de pret gedaan. Omdat Stan en Marta kwamen,
omdat Stan de les van de Nieuwste Tijd moest uitleggen aan Marta omdat ze ziek was. We hebben nog heel even binnengebleven. Na een tijdje zijn we toch naar buiten gegaan.
Het was een heel leuke dubbel date:)!!!

- Geschreven door Lars, Yani, Alisa en Noa 5A

Boterhammendate is ook best leuk zonder spulletjes. Dus wil je wel spulletjes meenemen, doe gerust. Boterhammendate is vooral ontspannen na een toets of 2! Ook is het gewoon leuk. Als je klaar bent met eten dan kan je een boek lezen of nog wat praten of een blogbericht maken zoals wij deden. Je kan ook direct naar buiten, maar wij vinden het leuker om nog wat te babbelen of te spelen . Jullie misschienniet ? Och ja de tijd van deze pretbon vliegt voorbij ! Deze boterhammendate is vooral leuk, maar niet zomaar leuk, maar super leuk!!
- Geschreven door Noa en Lotte 5A

Geen opmerkingen:

Een reactie posten