vrijdag 4 september 2015

De eerste week zit er alweer op !

Het schooljaar is alweer begonnen. En we vliegen er weer in als goede vrienden en vriendinnen. We kennen al een beetje Frans. De tweede week hebben we al veel huiswerk maar dat kunnen we wel aan.
Nog iets leuk:de speelplaats heeft een mooi kleurtje gekregen. De juffen, meesters en een paar ouders hebben tijdens de vakantie de verfborstels bovengehaald. Wij willen hen hiervoor bedanken. Onze klas is ook super mooi!!! We hebben ook een nieuwe jongen in de klas. Ik hoop dat hij het ook leuk gaat vinden bij ons en dat iedereen een superleuk schooljaar gaat hebben.
- Geschreven door Luca 5A


Ik vind het mega tof dat de speelplaats een make-over heeft gekregen en dat is mega tof en daarom wil ik juf Annick en alle andere leerkrachten bedanken en iedereen die heeft mee geholpen. Ik ben mega blij met de nieuwe speelplaats, maar de 1ste week zit er spijtig genoeg alweer op.

Het was een super toffe kei leuke 1ste week,want we leerden al heel snel Frans en wiskunde en Nederlands en nog veel meer,het is kei leuk om te doen en niet alleen door het Frans enzo dat het mega leuk is maar vooral door de mega leuke en knappe en lieve en grappig en mooie juffen die we hebben. Ze zijn zo mega mega mega tof !!!!!!!

- Geschreven door Hannelore 5A

De juffen van het vijfde zijn super leuk. Zij moeten een heel schooljaar ons les geven. Soms moeten ze een beetje boos worden. Maar ze hebben vier dagen van hun vakantie de speelplaats opgefleurd. Bedankt ! Ze hebben bomen op de muren geverfd en zelfs klimmuren gezet. De meesters en de juffen zijn heel lief. Het is bijna heideklassen. Het wordt superleuk ! Ze delen soms pretbonnen uit, zoals sloefkensdag, een extra punt op je toets of geen huiswerk of je mag je koek op eten in de klas of verkleed naar school komen. De juffen en de meesters zijn super cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Geschreven door Rune 5A

Geen opmerkingen:

Een reactie posten