woensdag 12 februari 2014

Kranten in de klas

We zijn bezig met het thema "kranten" in de klas: donderdag en vrijdag hadden we groepjes gemaakt van vier en drie leerlingen, we mochten die zelf kiezen: ik zat samen met Emily, Flavi en Laluna. We moesten in die groepjes een krant maken: op het bord stonden allemaal verschillende soorten artikels bijvoorbeeld: sportuitslagen, zoekertjes, familieberichten... Die moesten we dan uitknippen en op een heel groot blad plakken en de naam ervan erbij schrijven. Dat was heel goed gelukt, daarna moesten we het laten zien vooraan in de klas.
In de namiddag moest ik naar de tandarts, dat was helemaal niet leuk! Ze had helemaal niet gezegd dat ze TWEE tanden ging uittrekken! En dat deed pijn, want ze had die twee er tegelijk uit getrokken! 
Maar nadien ben ik toch nog terug naar school gegaan, ook al was het ondertussen al half drie voorbij. Zo gaat de tijd veel sneller en moest ik niet de hele tijd denken aan die verdoving. 
Op school hebben we nog geknutseld: eerst de sneeuwman verder afmaken en daarna mee helpen met de kaarsjes te maken. Die kaarsjes zijn echt super mooi! Het is een CD met een echt kaarsje op in het midden en daar rond nog allemaal precies blaadjes zodat het lijkt op een waterlelie. Zoë is morgen jarig maar ze tracteerde vandaag al met lekkere chips! Nog een fijne verjaardag Zoë!

- geschreven door Ana 5B

Geen opmerkingen:

Een reactie posten