vrijdag 19 oktober 2018

Het nieuwe bord

Nog een dag gedaan in 5. We hebben net een nieuw bord gekregen. Eigenlijk had die er voor Heideklassen moeten zijn. Maar we hebben het dus wat maakt het uit. Het nieuw bord was wennen. Dus een meneer kwam het uitleggen. En ons vorig bord was het oudste bord van de school. En nu hebben we het nieuwste bord. Het vorige bord kon je niet met je vingers besturen. Maar dit bord wel. We hebben het meteen uitgetest. We hebben met de hele klas Karrewiet gekeken. Wist je dat skibidi de nieuwe trend is? En de mensen in het land dat ik vergeten ben hebben ze al 3 jaar hongersnood en oorlog.
Arno van mijn klas had ook zo’n verslag geschreven en die kreeg een pretbon  
voor een liedje in de klas.
En die koos Rasputin dat is super moeilijk maar leuk. Dat leek op een fortnite dansje. Dat was de ene gekke move na de andere.
En nu een omschrijving van het oude bord. Het oude bord was gewoon een klein scherm. Met een paar functies. Het nieuwe bord is veel veel groter dan het andere. Het heeft zo van die twee klapdingen waar je iets kan opschrijven.
Superhandig dus. En daar kan je ook het bord met wegdekken.
Wat, je snapt het niet? 
Ik bedoel : je kan het dichtklappen en dan zie je het niet. Eigenlijk is het een heel groot krijtbord. Maar dan wel elektrisch.
Snap je het??
Als je het niet snapt, weet ik het ook niet meer, sorry.

- Geschreven door Dante

Geen opmerkingen:

Een reactie posten