vrijdag 20 oktober 2017

Het geheim van Villa Argo

Vonden jullie het gisteren ook zo cool in de bib ? Keispannend allemaal zeg ! Jullie hebben allemaal fantastisch knap jullie best gedaan om zoveel mogelijk mysteries op te lossen en op die manier een hele stapel kaartjes te bemachtigen. Bleek er op die kaartjes ook nog woorden in onzichtbare inkt te staan ! We zullen nog werk hebben om daar een knap gedicht rond te schrijven.
Hier vind je de blog van Ulysses Moore waar alle opdrachten staan. Je kan er nogmaals fragmenten lezen uit het boek.
Of klik op dit mysterieus dagboek , dan kom je vanalles te weten over de personages uit het boek !
Wie schrijft er een verslagje ?? Nell dus :-) :

Vandaag, donderdag 19 oktober fietsten we naar de bib van Westerlo.We hebben een leuke zoektocht gedaan en het was op en top geslaagd. Sommige vragen waren moeilijk en lang, de andere dan weer makkelijk en kort. Je moest veel nadenken maar het lukte wel. Ik heb wel zin om het boek van Ullysses Moore te lezen. Wat zou er gebeuren? Het was spannend en avontuurlijk. We weten nu wat waar staat in de bib. Het was leuk dat we de computers en Ipads mochten gebruiken. Ik hoop dat we een gedicht met de kaartjes kunnen maken. Ik was moe want we hebben snel gefietst. Ik kan niet wachten tot dat ik nog eens naar de bib ga. De uitstap was GESLAAGD!!!
- Geschreven door Nell

We zijn vorige week met de fiets naar de bib geweest. En dat was super leuk! We waren in groepjes van 2 verdeeld en dan moesten we allemaal opdrachten doen. Bijvoorbeeld, maak een platte knoop.  We hebben ook kennis gemaakt met de schrijver Ulysses Moore en het geheim van Villa Argo. Iedereen vond het interessant en leerrijk. Ik kijk al uit naar de volgende uitstap naar de bib!
- Geschreven door Noor