maandag 20 januari 2014

Yes, eindelijk terug zwemmen !

Iedereen stond vrijdag weer netjes in bikini en zwembroek... De groene groep
begon met 2 lengtes schoolslag. De blauwe groep begon met 2 lengtes crawl.
En niet te vergeten de gele groep ging voor het eerst in het diepe zwembad! Stoer
De groene groep deed eerst schoolslag, daarna oefenden we onze crawl. De blauwe hebben een nieuw record watertrappelen...Lachen Daarna, was het YES!!!! VRIJ!!!! We amuseerden ons weer goed met : bodem raken, duiken en BOMMETJE!!!!! Tong uitsteken Nog even douchen in de douche! En dan omkleden maar! Hup!  Knipogen Zo hadden we weer een fijne zwemdag! Lachen
- Groetjes Zoë en Maxime Zoenen 5B

Eindelijk is het weer zover.We kunnen terug gaan zwemmen met 5 & 6.
Dus haal je zwembroek en badpak maar boven, poets de zwembril en blaas het stof van de badmuts, want we gaan erin duiken. Op 10 Januari 2014 is het onze beurt om te gaan zwemmen.
De bus stond al met volle tank voor de achterpoort toen de bel ging. We stormden met z'n allen naar buiten om een goed plekje in de bus te hebben.
Eénmaal we aangekomen waren, stonden we zo snel we konden in onze zwemoutfit. Als opwarmertje deden we 3 baantjes "schoolslag" en 3 baantjes "crawl". Daarna hadden we een paar minuutjes vrij zwemmen...
Toen was het jammer genoeg tijd en moesten we ons gaan afspoelen en ons terug omkleden om daarna terug schoolwaarts te rijden.
Maar... volgende week is het weer aan ons!
- Geschreven door Lana & Lisse 5A

Geen opmerkingen:

Een reactie posten