zondag 7 oktober 2012

Wie schrijft, die blijft ... meer verslagjes !

De kinderen hebben de smaak te pakken en willen allemaal een huiswerkbon :-). Hier volgen nog een paar zeeverslagjes :
We waren een week op zeeklassen. De donderdag gingen we zandkastelen bouwen. Iedereen had een heel groot en mooi zandkasteel gebouwd. Daarna gingen we eventjes vliegeren. Daarna hadden we heel veel kleine spelletjes gedaan. Maar toen begon het heel hard te regenen. Iedereen had het koud, dus moesten we terug naar het home om het warm te krijgen.
- geschreven door Jorden

We zijn vorige week op zeeklassen geweest en het was supertof ! Dinsdag zijn we helemaal tot in Frankrijk gestapt. Woensdag zijn we naar het educatief centrum "De Nachtegaal" geweest waar we over strandvogels en andere soorten vogels hebben geleerd.We kregen 's avonds een grappige quiz van de vier wijzen. En ah ja, de eerste dag zijn we naar Bayernwald, de loopgraven geweest en naar het grote kerkhof Tyne Cot Cemetery, waar we onze kruisjes neerlegden. Daarna naar het Flanders Fields Museum waar we oortjes kregen.
Donderdag, de laatste dag hadden we zandkastelen gebouwd. Na het lekkere eten was het Swingpaleis en spijtig genoeg waren de jongens gewonnen ! Vrijdag ... spijtig, de zeeklassen zijn gedaan. Alles inpakken en daarna naar huis. Maar eerst hadden we nog een oriëntatieloop. We zijn wel een beetje fout gelopen ! - geschreven door Juna

Ik vond de zeeklassen heel leuk omdat we op één kamer sliepen met alle meisjes. We hebben schelpen geraapt en gepicknickt op het strand. We bleven overnachten in de Flipper. De woensdag zijn we naar de Nachtegaal geweest. Het was daar heel interessant en ik heb er veel geleerd. Donderdag zijn we forten gaan bouwen op het strand. Maandag gingen we naar een museum. Jammer genoeg moesten we vrijdag al weer weg. Het was een toffe week.
- geschreven door Jolien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten