vrijdag 19 oktober 2012

Moet er nog chocolade zijn ?

Enkele reporters likten hun vingers af, veegden hun mond af en kropen in hun pen om te schrijven over de leuke en vooral lekkere voormiddag van vandaag :

We hadden in de klas chocoladefondue gegeten. We mochten zelf het fruit schillen en dat was tof. Gelukkig had niemand in zijn vingers gesneden. We hebben de chocolade laten smelten en dan konden we ervan eten. Het was keilekker !! Kyano zijn mond hing helemaal vol chocolade. Ondertussen had de juf de muziek opgezet waar we op het schoolfeest op gaan dansen.
- geschreven door BirgenWe hebben vandaag fruit in chocolade gegeten. Ik vond het niet echt lekker, maar er waren wel smulpapen die het superlekker vonden. We hebben ook zelf een muziekinstrument geknutseld met rijst of maïs en in een conserveblik gedaan. Dan hebben we het dichtgeklopt. Toen hadden we een schudbus.
- geschreven door Anouk

We hadden vandaag fruit met chocolade gegeten. Lander stal al het fruit van Kristof en Sibe :-) Het smaakte heel erg lekker en we hebben er erg van genoten. We hebben ook een schudpotje gemaakt met rijst en het mondje met de hamer dichtgeslagen. Al de kleuters kwamen kijken en namen de rijst mee die op de grond gevallen was. Het was fijn. Het is eerlijke chocolade en we genoten van het mooie weer. Het was een fijne dag voor klas 5. We genieten van het fruit en van het lekkere zonnetje op ons gezicht. We genieten van deze lekkere warme dag !
- geschreven door Angelina

We leerden over Afrika en hebben een instrument gemaakt. We hebben ook chocoladefondue gemaakt. Het was heel leuk ! We hebben naar een liedje geluisterd. Ze moesten allemaal dingen meenemen. Het was een toffe les en we gaan nog over Afrika leren. Dit was het verslagje van Jolien.
- geschreven door Jolien

1 opmerking:

  1. mmmmmmmmmmmmmmmmmm lekker er komt water uit mijn mond el ik het lees

    BeantwoordenVerwijderen