maandag 10 oktober 2016

Zeeklassen

Wij zijn terug van de zee. Het was heel leuk. Wij hadden elke morgen een gitaar momentje en voor ontbijt aten wij boterhammen met warme choco.
Wat deden we maandag : het was warm en droog. Programma voormiddag waren wij in de loopgraven ¨[ bayerwald ] en in kerkhof Tynecot Cementry waar gesneuvelde Britse soldaten uit WO1 begraven liggen.
Namiddag : Waren wij in museum in Passendale, ook over WO1. Na het museum waren wij heel even naar de Menenpoort in Ieper. Daar zijn de namen van niet gevonden soldaten uit WO1 en dan pas gingen wij naar de Flipper.
's Avonds: Gingen wij op nachtwandeling in De Panne met onze zaklamp. Het was heel leuk en mooi .
Dinsdag : programma voormiddag en namiddag: we gingen  wandelen naar Frankrijk Ondertussen hebben wij een jonge oorkwal gevonden (in België)  en wij mochten ondertussen schelpen rapen . De terugweg was wel een beetje zwaar. Maar wij hebben wel 15 kilometer gewandeld .
's Avonds : Deden wij een avondspelletje Cluedo : het was donker en een beetje eng. Wij moesten kaartjes zoeken. En er was moord gepleegd dus wij moesten weten wie de moordenaar is, het wapen en waar het gebeurd was. Meester Louis was de moordenaar hij heeft de grote smurf vermoord met een vliegenmepper in het bos ;] .
Woensdag programma : voormiddag : Gingen wij naar de Nachtegaal. wij moesten dieren en planten zoeken en in een boekje de namen opschrijven. Na de Nachtegaal gingen wij op strand spelen en wij mochten in zee wandelen. In de namiddag deden wij dat ook .
's Avonds : Deden wij een kei toffe quiz. De leerkrachten waren heel leuk verkleed en op het einde van het spel moesten wij een zin ontcijferen.
Donderdag : 's morgens en 's namiddag deden wij een soort van sportdag. Eerst gingen wij zandkastelen bouwen en dan deden wij het spel Expeditie Robinson .
's Avonds: swingpaleis : de fuif met leuke muziek en chips en een wedstrijd jongens en meisjes tegen elkaar .
Vrijdag: deden wij een oriëntatieloop. Het was wel moeilijk om de nummers te vinden. Na de middag deden wij verder en 
's avonds als je kunt raden ja naar huis. 
Op zeeklassen in de Panne home de flipper was heel leuk. De week was 1,2,3 voorbij. Ik hoop dat ik ooit het terug zou doen en dat Frans en Mia ook bij zouden zijn. Voor deze keer was het hun 10de jaar dat ze meegingen op zeeklas.
- Geschreven door Marta 5A

Geen opmerkingen:

Een reactie posten