dinsdag 2 december 2014

De jarigen van november

In november zijn er heel veel jarig. November is de maand waarin de meeste jarigen zijn in onze klas. Dat is de leukste maand, want dan krijg je veel tractaties. Die waren natuurlijk heel lekker. 
We zullen zeggen wie dat er deze maand jarig was: de eerste die jarig was is Alyssa zij verjaarde op 13/11 en ze had lekkere chips bij bv. zoute, parika, bugels, grills en ketchupchips. Ze waren allemaal heel lekker. Onze jarige kreeg een verjaardagshoed en een slinger voor een dag.
De volgende jarige was Angel. Hij verjaarde op 21/11 en hij had lekkere Leo’ s bij en hij kreeg vervolgens ook de jarigenhoed en de leuke slinger! 
De volgende was Bo; ze verjaarde op de 25/11 en zij had lekkere zelfgemaakte cake ‘s  bij : 3 verschillende cake’s :1 gewone naturelcake, 1 chocolade met daarrond chocolade en dan nog een hele mooie appelcake in de vorm van een hartje. Zij mocht de mooie hoed en slinger. 
De volgende jarigen waren twee kinderen van onze klas. Ze verjaarden op de zelfde dag : Ferre en Nick. Ze verjaarden op 26/11. Ze hadden allebei chips bij. En ze kregen ook een hoed en de slinger. 
De laatste was Cis. Hij verjaarde op 30/11 en hij had lekker zelfgemaakte muffins bij. Hij kreeg natuurlijk ook de hoed en de slinger. Dit waren de jarigen uit november.
-geschreven door Bo en Lise

Geen opmerkingen:

Een reactie posten