maandag 29 april 2013

Juf Britt

Vier weken geleden kwam er een stagière bij ons in de klas. Ze noemde Britt ... juf Britt dus . De eerste weekjes verliepen goed. We deden leuke dingen; bijvoorbeeld : we mochten zelf afspraken maken en juf Britt maakte een papier waar alle afspraken opstonden in kei coole letters en dan moest iedereen die ondertekenen .
Het contractwerk was ook altijd superleuk ! De vakken stonden vanboven en dan stond er in elk vak 1 sterretje * of 2 sterretjes ** en die opdracht moest je maken. Als je het gedaan had dan moest je het vakje groen kleuren, als je het leuk vond rood als je het niet zo leuk vond je mocht er ook een smilie bij zetten. Toen juf Britt weg moest deden wij een klein feestje voor haar. Een paar kinderen waren de klas aan het versieren , sommigen hadden cadeautjes bij voor juf Britt. De meisjes dansten een dansje (cha cha slide) . De jongens deden ook iets : ze dansten ook op een liedje. Vele hadden een tekening gemaakt maar sommige hadden speciale cadeautjes bij: oorbellen,taart,cup cake's . Maar de juf had voor ons ook nog een cadeautje bij. Iedereen kreeg een potlood en een dobbelsteengom . De juf had ook nog iets leuks in petto. We maakten een harlem shake. De juf trok een naam en die mocht beginnen (het moest niet) . Er waren veel meisjes getrokken maar die wilden niet, toen trok de juf Levi en die wou het wel . Je kan de harlem shake op onze springblog bekijken of op youtube (ik vind hem op youtube niet) .
- geschreven door Juna

2 opmerkingen:

 1. Ooh, superleuk om te lezen! Ik denk dat niet alleen de eerste weken goed liepen hé... De andere ook! Ik vond jullie een supertoffe klas en stiekem mis ik jullie wel! maar binnenkort zie ik jullie weer!

  De Harlem Shake vind je op youtube als je intikt: Harlem Shake Klas 5 De Springplank. Hier heb je de link: http://www.youtube.com/watch?v=rI8ruIwJ2kk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah ja dankjewel voor de link ik mis u ook juf Britt

   Verwijderen